Diversa 16-9 001
 
Diversa 16-9 002
 
Diversa 16-9 005
 
Diversa 16-9 003
 
Diversa 16-9 004
 
Què és Diversa?
Diversa som una productora audiovisual i multimèdia que proporcionem solucions creatives i tècniques al servei de particulars, entitats, institucions i empreses.
 
Què fem a Diversa?
Serveis Audiovisuals
A Diversa realitzem totes les etapes de la producció, des de la primera idea fins a l'enregistrament, edició i posterior distribució. Cobrim les necessitats industrials, comercials, d'entreteniment, culturals o artístiques en la generació de continguts per tv, cinema, internet, dispositius mòbils o per la seva distribució en dvd i bluray.
 
Serveis Multimèdia
A Diversa fem fàcil les noves tecnologies i oferim solucions integrals multimèdia de manera segura i econòmica. Tenim experiència en pàgines web dinàmiques i autogestionables / blogs, fòrums i xarxes socials / manteniment i actualitzacions / servei de hosting i dominis / generació i adaptació de continguts a models multiplataforma com a tablets, app, consoles, smart TVs, mòbils, PC...
 
Serveis Laboratori
A Diversa realitzem totes les fases de la postproducció, des de l'edició en vídeo fins al format final per a la seva distribució i exhibició. Disposem de plataformes d'edició no lineal en alta definició, generació d'efectes gràfics i postproducció de so. Oferim també servei de canvi de formats, còpies i arxius digitals / realització d'autories / duplicació en cd, dvd i bluray.
 
Qui forma Diversa?
Creada per l'Alfred Santapau en la producció audiovisual i multimèdia, i en Germán García en la direcció i coordinació de projectes, comptem amb el compromís d'un equip de col.laboradors, orientats a la innovació, amb experiència en el mitjà i creativitat amb els seus enfocaments que busca l'excel.lència en cada projecte.
 
Perquè treballar amb nosaltres?
Per que a Diversa escoltem les teves idees, compartim la nostra experiència i ens impliquem amb la il.lusió de fer realitat el projecte imaginat.
 
Per que aportem una visió global de tota la cadena de producció, els procediments i temps que requereix el projecte per conciliar les qualitats tècniques, artístiques, d'administració, de comunicació i estratègies digitals, per assolir els terminis i objectius previstos.
 
Per que oferim la millor relació qualitat preu: resultats professionals amb costos amateurs. Fem pressupostos sense compromís, especificant les diferents partides amb preus definitius que no es sotmeten a cap alteració que no respongui a canvis o demandes proposades pel client.
 
Perquè som econòmics?
Primer de tot, cal dir que la quantitat més gruixuda de qualsevol pressupost la marquen les característiques de la mateixa producció, ja sigui audiovisual o multimèdia. Partint d'aquesta premissa, el que fem a Diversa es optimitzar al màxim els recursos, amb una acurada planificació, per aconseguir el millor resultat amb el mínim cost possible.
 
També, afegir, que el fet de contar amb materials propis amortitzats, fa que no repercuteixen en el cost final de la producció, davant d'altres empreses que han de llogar els equips tècnics incrementant el preu final. Per una altra banda, tenim establerts convenis amb empreses de serveis que ens proporcionen preus molt més competitius que si s'haguessin de contractar des de particulars, institucions o empreses alienes al sector.
 
Quins son els nostres clients?
Cobrim les necessitats industrials, comercials, d'entreteniment, culturals o artístiques al servei de particulars, entitats, institucions i empreses sense importar la seva grandària. El llistat de clients es extens i us convidem a que els conegueu a la secció de Projectes.