Jordi Gutierrez 001 Diversa
 
Jordi Gutierrez 002 Diversa
 
Jordi Gutierrez 003 Diversa
 
Jordi Gutierrez 004 Diversa
 
Jordi Gutierrez 005 Diversa
Jordi Gutierrez
Tècnic de so, dissenyador sonor i compositor
 
El 2003 cursa a la Universitat Ramón Llull, el Màster de Producció Sonora i Àudio Digital, amb professors de prestigi i de gran experiència dins de l'audiovisual, la producció musical y la docència tècnica sonora.

Durant 5 anys treballa a l'estudi de doblatge SONILAB, on desenvolupa els coneixements de postproducció d'àudio: editatge, gravació de diàlegs, disseny sonor i mescles, fent produccions de doblatge per a TV3.

Del 2004 al 2012 treballat a TV3 de tècnic de so en els programes Super 3, La família dels Supers, Nydia, Clàssica,Tags i Terreny Personal. A banda treballa de freelance de tècnic de so amb varies productores d'audiovisual: El Terrat, Media pro, Optim Tv, Imagic Tv, AVVideo.

Ha realitzat la sonorització i la composició musical de més de 45 videojocs, per mòbils, smartphones, tauletes i facebook games, amb les companyies MICROJOCS, DIGITALCHOCOLATE i BEENERGY.
 

El 2010 i el 2011 a la Salle de Barcelona imparteix el seminari "Àudio per projectes mutimèdia" dins el Màster Oficial en Creació, Disseny i Enginyeria Multimèdia dirigit per Oscar Garcia Pañella.

El 2011 crea ZeeWave Sound, empresa desenvolupadora de contingut sonor per a videojocs. Ofereix el disseny sonor, composició musical, integració sonora i adaptació musical, conjuntament amb l'organització i la gestió que comporta cada projecte.

A DIVERSA AUDIOVISUAL dirigeix el departament sonor, oferint el servei de tècnic de so, disseny sonor i post producció sonora pels projectes. On a treballat amb els documentals Indiana FC (2011), I a mi què m'expliques! (2010).