Alfred Santapau 001 Diversa
 
Alfred Santapau
Producció Digital i Multimedia
 
Creador de Santapau Media, amb 20 anys d’experiència dintre del sector audiovisual, adquireix un ampli coneixement des de la pràctica treballant com a operador de càmera i tècnic de post-producció.
 
Per l'ONG Intermón Oxfam, produeix els audiovisuals didàctics: Fuera de control i 30 de diciembre.
 
S’especialitza a l’àmbit de la producció de vídeo en alta definició i de l’estudi de les noves tecnologies que el porta a crear i gestionar el fòrum tècnic HD INFO de referència professional dins del sector.
 
A la serie Una mà de contes del MNAC (TV3, 2008) coordina i assessora la producció i postproducció tècnica en Alta Definició.
 
Al 2009 realitza producció audiovisual i multimèdia de la sèrie de 21 capítols Conèix els teus drets per commemorar el 20 aniversari de la declaració dels drets de l'infant.
 
Al 2010 s'associa amb en Germán García per crear la productora independent Stromboli Media Films on realitza la producció del documental El Silencio y La Palabra (2011) i del curtmetrage de no ficció Indiana FC (2011); així com  la producció técnica del documental I a mi què m'expliques! (2010) ambdues en fase de postproducció.
 
Es així com al 2013 neix DIVERSA AUDIOVISUAL on volen posar a l'abast de tothom la experiència acumulada durant tots aquest anys en aquest nou projecte d'emprenedoria dins el sector de la comunicació i la producció audiovisual, per oferir un servei integral en el camp de la comunicació.